Известие

Collapse
No announcement yet.

още по-тъп въпрос - за задната чистачка ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• още по-тъп въпрос - за задната чистачка ...

как се сваля ??? Трябвт ми напътствия , че при дъждовете ме предаде .. сега трявбада я сваля бързо , лесно и да провера моторчето , та за това , ако някой знае некви трикчета наистина да стане бързо и лесно .. нека ги сподели ..
    145 ,1.6 TS

На автомивка от тези с четките

Сваля се кората на задната врата но подробности не знам
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Какво и е на чистачката,защото ако е блокирала няма да се разминеш с лесна процедура Ако е блокирала трябва да се свали моторчето и да се извади оста от него с изчукване защото клеясва зверски.Вади се почиства се хубаво със шкурка и се монтира отново.След това ще се радваш на доста по-бърза чистачка
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

....

Мъри, май е точно това случая .. надявам се след почистването на оста всичко вее да е наред , че и ако си прав да е по-добре .. моторчето го замерих беше добре .. но като се знам къв техничар съм .. само да не е изгоряло ..
        145 ,1.6 TS

Comment

нема страшно ако го изгориш пиши ми едно лични и смятай че съм те уредил - аз имам 1 в повече (здраво )
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Re: ....

Първоначално публикувано от Devoted
            Мъри, май е точно това случая .. надявам се след почистването на оста всичко вее да е наред , че и ако си прав да е по-добре .. моторчето го замерих беше добре .. но като се знам къв техничар съм .. само да не е изгоряло ..
            Точно тва е бате свали го избий оста с чук почисти я и го сглоби и си на пистата Успех
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

не знам каква бе причината.. ама сега е пушка! - има едни нарези в основата на чистачката - там където оста се хваща за самата чистачка, та нарезчетата ( има такива и на оста ) - просто сега са като огледало ... разглобих я , почистих и оста и основата на чистачката .. освен това и поправих пръскачката за задната чистачка - оказа се причина тя пък да не работи едно клапанче .. което се намира на пътя на водата ...малко преди пръскачката ...което се беше запушило.. почистих го но пак отказваше .. - потърсих ново .. такива имат всички по-нови автомобили - лично аз съм виждал на фиат брава 96г. ..та в магазин на бмв намерих - искаха ми 8 лв...което .. извинявайте ама ...8 лв..... та направо свързах двете тръбички - помпичката сега трябва да работи малко по-дълго за да се напълни системата и да пръсне отзад .. ама бива .. .. сега остава да разбера и от къде е тоя товарещ шум в купето и съм огън! Мерси за съветите Мъри!
              145 ,1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                защото клеясва зверски.Вади се почиства се хубаво със шкурка и се монтира отново.
                Не се сещам за посилна дума за да опиша в какво състояние е моята. То не бяха спрейове, то не бяха чукове . Матора опитва да върти ама баси ръждата - не дава и това е. Ще се ходи до италианеца май за нова /стара/. Хубаво е че колегата е минал по-леко. Използвам темата ако някой знае колко би струвало там.....
                Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Първоначално публикувано от deks777
                  Първоначално публикувано от Mury
                  защото клеясва зверски.Вади се почиства се хубаво със шкурка и се монтира отново.
                  Не се сещам за посилна дума за да опиша в какво състояние е моята. То не бяха спрейове, то не бяха чукове . Матора опитва да върти ама баси ръждата - не дава и това е. Ще се ходи до италианеца май за нова /стара/. Хубаво е че колегата е минал по-леко. Използвам темата ако някой знае колко би струвало там.....
                  Оправя се дори в най тежките случей Затва е писал Мъри Ако не се справиш съм насреща
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                  X