If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как се сваля ??? Трябвт ми напътствия , че при дъждовете ме предаде .. сега трявбада я сваля бързо , лесно и да провера моторчето , та за това , ако някой знае некви трикчета наистина да стане бързо и лесно .. нека ги сподели ..
Какво и е на чистачката,защото ако е блокирала няма да се разминеш с лесна процедура Ако е блокирала трябва да се свали моторчето и да се извади оста от него с изчукване защото клеясва зверски.Вади се почиства се хубаво със шкурка и се монтира отново.След това ще се радваш на доста по-бърза чистачка
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Мъри, май е точно това случая .. надявам се след почистването на оста всичко вее да е наред , че и ако си прав да е по-добре .. моторчето го замерих беше добре .. но като се знам къв техничар съм .. само да не е изгоряло ..
Мъри, май е точно това случая .. надявам се след почистването на оста всичко вее да е наред , че и ако си прав да е по-добре .. моторчето го замерих беше добре .. но като се знам къв техничар съм .. само да не е изгоряло ..
Точно тва е бате свали го избий оста с чук почисти я и го сглоби и си на пистата Успех
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
не знам каква бе причината.. ама сега е пушка! - има едни нарези в основата на чистачката - там където оста се хваща за самата чистачка, та нарезчетата ( има такива и на оста ) - просто сега са като огледало ... разглобих я , почистих и оста и основата на чистачката .. освен това и поправих пръскачката за задната чистачка - оказа се причина тя пък да не работи едно клапанче .. което се намира на пътя на водата ...малко преди пръскачката ...което се беше запушило.. почистих го но пак отказваше .. - потърсих ново .. такива имат всички по-нови автомобили - лично аз съм виждал на фиат брава 96г. ..та в магазин на бмв намерих - искаха ми 8 лв...което .. извинявайте ама ...8 лв..... та направо свързах двете тръбички - помпичката сега трябва да работи малко по-дълго за да се напълни системата и да пръсне отзад .. ама бива .. .. сега остава да разбера и от къде е тоя товарещ шум в купето и съм огън! Мерси за съветите Мъри!
защото клеясва зверски.Вади се почиства се хубаво със шкурка и се монтира отново.
Не се сещам за посилна дума за да опиша в какво състояние е моята. То не бяха спрейове, то не бяха чукове . Матора опитва да върти ама баси ръждата - не дава и това е. Ще се ходи до италианеца май за нова /стара/. Хубаво е че колегата е минал по-леко. Използвам темата ако някой знае колко би струвало там.....
защото клеясва зверски.Вади се почиства се хубаво със шкурка и се монтира отново.
Не се сещам за посилна дума за да опиша в какво състояние е моята. То не бяха спрейове, то не бяха чукове . Матора опитва да върти ама баси ръждата - не дава и това е. Ще се ходи до италианеца май за нова /стара/. Хубаво е че колегата е минал по-леко. Използвам темата ако някой знае колко би струвало там.....
Оправя се дори в най тежките случей Затва е писал Мъри Ако не се справиш съм насреща
Comment